Polityka prywatności PDF Drukuj Email
15.02.2014.


Klauzula informcyjna przy zgodzie w związku z realizacją zadań statutowych Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji 

Administratorem podanych danych osobowych jest: 

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji z siedzibą w Skarżysku-Kamiennej ul. Sienkiewicza 34

Inspektor ochrony danych: 

Janusz Sztompke – Administrator Danych Osobowych – dyrektor Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku – Kamiennej ul.Sienkiewicza 34, tel. 41 25 39 450. E-mail: kontakt@mcsir.skarzysko.pl

Celem przetwarzania danych jest:

Realizacja zadań statutowych Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji - wynikających z przepisów prawa w zakresie kultury fizycznej, sportu, rekreacji, rehabilitacji ruchowej, odnowy bioligicznej, promocji i turystyki oraz prowadzenia dokumentacji.


Podstawa prawna przetwarzania:

Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1977 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U 2016 poz. 922) oraz Ustawą z dnia 25 czerwca 2010 r. o sporcie (Dz.U nr 127 poz. 857, z późn. zm).

Zebrane dane będą przechowywane do:


Ukończenia realizacji zadań statutowych, następnie będą przekazane do archiwum/składnicy akt i zniszczone w określonym czasie na podstawie przepisów prawa.

 Zebrane dane mogą bć przekazywane:

Odbiorcom upoważnionym na mocy przepisów prawa.


Pani/Pana dane osobe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej

Posiada Pani/Pan prawo do dostępu treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18), prawo do przenoszenia danych (szczegóły art.20), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (możliwość istnieje jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, a nie np. na podstawie przepisów uprawniających administratora do przetwarzania danych).

Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Podanie przez Pana/Panią danych osobowych obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przetwarzania danych osobowych 


Polityka prywatności serwisu

 

1. Informacje ogólne.

1.     Operatorem Serwisu jest  Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kam.

Informacja o plikach cookies.

1.     Serwis korzysta z plików cookies.

2.     Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

3.     Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.

4.     Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:

a.     tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

b.     określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych.

5.     W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika.

6.     Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

7.     Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

 Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

1.     Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www

2.     W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami:

a.     Internet Explorer

b.     Chrome

c.     Safari

d.     Firefox

e.     Opera

f.      Android

g.     Safari (iOS)

h.     Windows Phone

i.      Blackberry





 

 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »

Informacje

Feryjna Nauka Jazdy na Łyżwach - rezerwacja lodowiska

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku - Kamiennej informuje, że w dniach 27 - 31 stycznia (I tydzień ferii zimowych) w godzinach 8.00 - 10.30 (I i II tercja)  lodowisko miejskie będzie objęte rezerwacją na Feryjną Naukę Jazdy na Łyżwach. Zapraszamy na lodowisko od III tercji (godz.10....

Więcej

W dniu 22 stycznia Kryta Pływalnia czynna do godz. 18.00

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku - Kamiennej informuje, że w dniu 22 stycznia 2020 (środa) Kryta Pływalnia przy ul. Spółdzielczej 19 będzie czynna do godz 18.00 (ostatnie wejście na godz. 16.45).  O godz. 18.00 odbędzie się Karnawałowy Maraton Aqua Aerobic. 

Więcej

HALPN: 7 kolejka spotkań (wyniki,strzelcy)

W niedzielę, 19  stycznia, odbyła się 6. kolejka spotkań Halowej Amatorskiej Ligi Piłki Nożnej. W pierwszej lider Cezar pewnie pokonał Wanmięs 6:0. W drugiej lidze w meczu kolejki Picars pokonał Pizzerię Biesiadowo. W Oldboyach rozpoczęła się druga runda rozgrywek. 

Więcej

ALTS: 5. kolejka spotkań (wyniki)

W sobotę, 18 stycznia,  w hali sportowej Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kamiennej odbyła się 5. kolejka spotkań Amatorskiej Ligi Tenisa Stołowego. Piąte zwycięstwo z rzędu odniósł lider BMBS Tenis, który pokonał Klif Skarżysko 8:1. 

Więcej

HALPN: 6. kolejka spotkań (wyniki,strzelcy)

W niedzielę, 12 stycznia, odbyła się 6. kolejka spotkań Halowej Amatorskiej Ligi Piłki Nożnej. W pierwszej lider Cezar pewnie pokonał Wanmięs 6:0. W drugiej lidze w meczu kolejki Picars pokonał Pizzerię Biesiadowo. W Oldboyach rozpoczęła się druga runda rozgrywek. 

Więcej

HALPN: 5. kolejka spotkań (wyniki,strzelcy)

W niedzielę, 5 stycznia, odbyła się 5. kolejka spotkań Halowej Amatorskiej Ligi Piłki Nożnej. W pierwszej lidze w meczu na kolejki  Cezar pokonał Dziki 3:1 W II lidze Picars umocnił się na pierwszym miejscu w tabeli wysoko pokonując Rubin. W lidze Oldboyów lider Flo Cars wygrał z Ka...

Więcej

ALTS: 4. kolejka spotkań (wyniki)

W sobotę, 4 stycznia,  w hali sportowej Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kamiennej odbyła się 4. kolejka spotkań Amatorskiej Ligi Tenisa Stołowego. Czwarte zwycięstwo odniósł lider BMBS Tenis, który pokonał Spin Team 6:3. Nadal bez zwycięstw pozostaje ekipa K...

Więcej
bip.jpg
ALTS
6.kolejka
24.01.2020
 
  Blue Rangers - Klif  16:30 
Spin Team - UKS Relaks 16:30
Orlęta - BMBS Tenis   16.30
Gratatam - Przydworcowe    16.30

HALPN Oldboye 
8. kolejka 26.01.2020
Elba - Flo Cars 15.40
Jastrzębie - Better Half 16.20
BMBS - Kamex24.pl 17.00
HALPN I Liga
8. kolejka 26.01.2020
ZEORK - Dziki 17.40
Wanmięs - PMP Skarżysko 18.20
Toolmex Truck - Kamex Kasy Fiskalne  19.00
Cezar  pauza
   
HALPN II Liga
8. kolejka 26.01.2020
Pizzeria Biesiadowo - BMBS Mirzec
13.00
Rubin- Decor INK 13.40
szerszeń - Picars  14.20
Ficher Automotive - Sorbin 15.00
images.jpg

Facebook MCSiR

W tej chwili:

Odwiedza nas 8 gości
studiofit_na_mcis.png