Polityka prywatności PDF Drukuj Email
15.02.2014.


Klauzula informcyjna przy zgodzie w związku z realizacją zadań statutowych Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji 

Administratorem podanych danych osobowych jest: 

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji z siedzibą w Skarżysku-Kamiennej ul. Sienkiewicza 34

Inspektor ochrony danych: 

Janusz Sztompke – Administrator Danych Osobowych – dyrektor Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku – Kamiennej ul.Sienkiewicza 34, tel. 41 25 39 450. E-mail: kontakt@mcsir.skarzysko.pl

Celem przetwarzania danych jest:

Realizacja zadań statutowych Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji - wynikających z przepisów prawa w zakresie kultury fizycznej, sportu, rekreacji, rehabilitacji ruchowej, odnowy bioligicznej, promocji i turystyki oraz prowadzenia dokumentacji.


Podstawa prawna przetwarzania:

Zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1977 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U 2016 poz. 922) oraz Ustawą z dnia 25 czerwca 2010 r. o sporcie (Dz.U nr 127 poz. 857, z późn. zm).

Zebrane dane będą przechowywane do:


Ukończenia realizacji zadań statutowych, następnie będą przekazane do archiwum/składnicy akt i zniszczone w określonym czasie na podstawie przepisów prawa.

 Zebrane dane mogą bć przekazywane:

Odbiorcom upoważnionym na mocy przepisów prawa.


Pani/Pana dane osobe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej

Posiada Pani/Pan prawo do dostępu treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18), prawo do przenoszenia danych (szczegóły art.20), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (możliwość istnieje jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, a nie np. na podstawie przepisów uprawniających administratora do przetwarzania danych).

Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Podanie przez Pana/Panią danych osobowych obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przetwarzania danych osobowych 


Polityka prywatności serwisu

 

1. Informacje ogólne.

1.     Operatorem Serwisu jest  Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kam.

Informacja o plikach cookies.

1.     Serwis korzysta z plików cookies.

2.     Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

3.     Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.

4.     Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:

a.     tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;

b.     określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych.

5.     W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika. Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika.

6.     Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

7.     Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

 Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

1.     Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www

2.     W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami:

a.     Internet Explorer

b.     Chrome

c.     Safari

d.     Firefox

e.     Opera

f.      Android

g.     Safari (iOS)

h.     Windows Phone

i.      Blackberry





 

 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »

Informacje

W niedzielę odbędzie się I kolejka HALPN

Zgodnie z naszym ustaleniami podczas zebrania organizacyjnego ligi halowej zagramy na dwie ligi. Pierwsza kolejka spotkań odbędzie się w niedzielę, 11 grudnia.

Więcej

Kryta Pływalnia otwarta. Zapraszamy

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kamiennej informuje, że Kryta Pływalnia przy ul. Spóldzielczej 19 jest czynna od czwartku 8 grudnia 2022. Wejścia wg. grafiku. Zapraszamy

Więcej

Przyjmowanie zgłoszeń do HALPN zakończone

Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do kolejnej edycji rozgrywek halowych.  

Więcej

Komunikat dotyczący rozgrywek HALPN

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kamiennej, że termin zgłoszeń do rozgrywek halowych mija 30 listopada. W związku z tym, że na dzień dzisiejszy zgłoszonych mamy tylko 6 drużyn przedłużamy termin zgłoszeń do 5 grudnia (poniedziałek).

Więcej

Zapraszamy na lodowisko

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kamiennej zaprasza na lodowisko miejskie im. Mieczysława Filipowskiego  Wstęp według cennika. Wypożyczalnia będzie dostępna już pierwszego dnia. Zapraszamy !!! 

Więcej

Kryta Pływalnia otwarta od 23 listopada

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kamiennej informuje, że Kryta Pływalnia przy ul. Spółdzielczej 19 (po usunięciu awarii technicznej) będzie czynna od 23 listopada (według stałych godzin) . Zapraszamy !!! 

Więcej

Od 20 listopada (niedziela) Kryta Pływalnia nieczynna do odwołania

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacij w Skarżysku-Kamiennej informuje, że od dnia 20 listopada (niedziela) Kryta Pływalnia przy ul. Spółdzielczej 19 będzie nieczynna do odwołania. Jednocześnie informujemy, że siłowania znajdująca się w budynku jest dostępna. Za utrudnienia przepraszamy. Wszelki...

Więcej
bip.jpg
mcov-sport-pion.jpg
images.jpg

HALPN Oldboye 
1. kolejka 11.12.2022
Foto Kadr - BMBS/Better Half 13.00
Flo Cars - Granat Oldboys  13.40
   
   
HALPN I Liga
1 . kolejka 11.
12.2022
Mi-Tech Mirzec - Drewmes 14.20
Fotosystem - ZEORK 15.00
Wesoły Szerszeń - Bli-Sko 15.40
Toolmex Truck - PMP Skarżysko 16.20
 Rubin -Kamex -:- 

Facebook MCSiR

W tej chwili:

Odwiedza nas 1 gość