Klauzula informacyjna uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji PDF Drukuj Email
14.06.2018.

Klauzula informacyjna uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji


Administratorem podanych danych osobowych jest:

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji 26-110 Skarżysko-Kam. ul. Sienkiewicza 34


Inspektor ochrony danych:

Janusz Sztompke Administrator Danych Osobowych – dyrektor Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kam. ul Sienkiewicz 34, tel. 41 25 39 450, e-mail: kontakt@mcsir.skarzysko.pl


Celem przetwarzania danych jest:

rekrutacja uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji

Podstawa prawna przetwarzania:

Ustawa z dnia 25 czerwca 2010 r. o sporcie (Dz.U. 2010 nr 127 poz. 857, z późn. zm.)


Zebrane dane będą przechowywane do:

Wg ustaleń Administratora Danych Osobowych


Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.


Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18) , prawo do przenoszenia danych (szczegóły w art. 20), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (możliwość istnieje jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, a nie np. na podstawie przepisów uprawniających administratora do przetwarzania tych danych).


Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.


Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przeprowadzenia rekrutacji.





.............................................................

( Imię i Nazwisko)




...........................................................

( data i podpis)







 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
bip.jpg
basket1.jpg
8. kolejka
16.02.2019  
 
Milica Erbel - 3B Team 62:49
Basket Star - Odeon 59:62
BS Construction Kielce - pauza  

HALPN Oldboye 
11. kolejka 16.02.2019 (sobota)
Posadaj - Flo Cars  1:4
Better Half - Belfry 2:2
12. kolejka 17.02 2019
niedziela 
 
Posadaj - Better Half 1:3
Kamex Plus - FLo Cars 2:5
Belfry- pauza       
HALPN I Liga
11. kolejka 17.02.019 
Freedom K. - Stalmax Mirzec 5:0 vo.
Toolmex Truck -skarzysko24.pl 2:3
Dziki - Simko TEch Metal 6:1
ZEORK - Cezar 4:3
Centrum Kredytowe -   pauza  
HALPN II Liga
11.  kolejka 17.02.2019 
 
Pizzeria B. - Wielka Wieś
2:15
BMBS Ganer  - Kamex 1:5
Sorbin - Szerszeń 4:4
Piranie Mirów- pauza  
images.jpg
images_1.jpg

Facebook MCSiR

W tej chwili:

Odwiedza nas 1 gość
studiofit_na_mcis.png