Klauzula informacyjna uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji PDF Drukuj Email
14.06.2018.

Klauzula informacyjna uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji


Administratorem podanych danych osobowych jest:

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji 26-110 Skarżysko-Kam. ul. Sienkiewicza 34


Inspektor ochrony danych:

Janusz Sztompke Administrator Danych Osobowych – dyrektor Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kam. ul Sienkiewicz 34, tel. 41 25 39 450, e-mail: kontakt@mcsir.skarzysko.pl


Celem przetwarzania danych jest:

rekrutacja uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji

Podstawa prawna przetwarzania:

Ustawa z dnia 25 czerwca 2010 r. o sporcie (Dz.U. 2010 nr 127 poz. 857, z późn. zm.)


Zebrane dane będą przechowywane do:

Wg ustaleń Administratora Danych Osobowych


Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.


Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18) , prawo do przenoszenia danych (szczegóły w art. 20), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (możliwość istnieje jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, a nie np. na podstawie przepisów uprawniających administratora do przetwarzania tych danych).


Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.


Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przeprowadzenia rekrutacji.





.............................................................

( Imię i Nazwisko)




...........................................................

( data i podpis)







 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
bip.jpg
ALTS
6.kolejka
24.01.2020
 
  Blue Rangers - Klif  16:30 
Spin Team - UKS Relaks 16:30
Orlęta - BMBS Tenis   16.30
Gratatam - Przydworcowe    16.30

HALPN Oldboye 
8. kolejka 26.01.2020
Elba - Flo Cars 15.40
Jastrzębie - Better Half 16.20
BMBS - Kamex24.pl 17.00
HALPN I Liga
8. kolejka 26.01.2020
ZEORK - Dziki 17.40
Wanmięs - PMP Skarżysko 18.20
Toolmex Truck - Kamex Kasy Fiskalne  19.00
Cezar  pauza
   
HALPN II Liga
8. kolejka 26.01.2020
Pizzeria Biesiadowo - BMBS Mirzec
13.00
Rubin- Decor INK 13.40
szerszeń - Picars  14.20
Ficher Automotive - Sorbin 15.00
images.jpg

Facebook MCSiR

W tej chwili:

Odwiedza nas 12 gości
studiofit_na_mcis.png