Klauzula informacyjna uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji PDF Drukuj Email
14.06.2018.

Klauzula informacyjna uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji


Administratorem podanych danych osobowych jest:

Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji 26-110 Skarżysko-Kam. ul. Sienkiewicza 34


Inspektor ochrony danych:

Janusz Sztompke Administrator Danych Osobowych – dyrektor Miejskiego Centrum Sportu i Rekreacji w Skarżysku-Kam. ul Sienkiewicz 34, tel. 41 25 39 450, e-mail: kontakt@mcsir.skarzysko.pl


Celem przetwarzania danych jest:

rekrutacja uczestników zajęć organizowanych przez Miejskie Centrum Sportu i Rekreacji

Podstawa prawna przetwarzania:

Ustawa z dnia 25 czerwca 2010 r. o sporcie (Dz.U. 2010 nr 127 poz. 857, z późn. zm.)


Zebrane dane będą przechowywane do:

Wg ustaleń Administratora Danych Osobowych


Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.


Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18) , prawo do przenoszenia danych (szczegóły w art. 20), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (możliwość istnieje jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, a nie np. na podstawie przepisów uprawniających administratora do przetwarzania tych danych).


Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.


Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości przeprowadzenia rekrutacji.





.............................................................

( Imię i Nazwisko)




...........................................................

( data i podpis)







 
« poprzedni artykuł   następny artykuł »
bip.jpg
mcov-sport-pion.jpg
images.jpg

HALPN Oldboye 
1. kolejka 11.12.2022
Foto Kadr - BMBS/Better Half 13.00
Flo Cars - Granat Oldboys  13.40
   
   
HALPN I Liga
1 . kolejka 11.
12.2022
Mi-Tech Mirzec - Drewmes 14.20
Fotosystem - ZEORK 15.00
Wesoły Szerszeń - Bli-Sko 15.40
Toolmex Truck - PMP Skarżysko 16.20
 Rubin -Kamex -:- 

Facebook MCSiR

W tej chwili:

Odwiedza nas 1 gość